House 沉.靜

住宅空間
沉.靜 羽築設計

沉.靜

喧鬧的市集裡,為了找尋唯一的寧靜,以原木本色做以電視牆面主軸,配合灰階色塊,襯托出屋主氣質。
在動與靜之間找到最完美的平衡,動線設計上採用開放式空間規劃,使整體空間氣度上更加大器穩重。
光線,在整個空間裡占了很重要的位置,使用木百葉讓光照進室內的線條更加柔合、協調。
沉穩的木皮、柔合的光線、開放的空間,成為整個案件的主要因素,空間上更使用了多種燈光設計,更加增加室內的氛圍。

In order to try to find a trace of tranquility in the noisy city. We use the natrual color of the original wood as main shaft of TV wall. To fit the block of grayscale that set off the homeowener’s temperament.
Find the perfect balance between dynamic and static. We adopted the open-plan in traffic flow, it made overall space that have more steady.
“Light”, is the most important in the space. Make use of the wooden shutter to makes the light entering the room more soft and harmonious.
Steady veneer, soft light, open-plan space, all for it became the major factor in whole case. We used diffrent light design that increase the indoor atmosphere even more.

風格:
空間類型:
空間面積:
原始屋況:
主要建材:

Copyright by 羽築設計 | 台中 | 徐汎羽 FEATHER INTERIOR DESIGN. All rights reserved.